Bootkarwei is samenspel

Het varen met gasten doet Jolly AQua in het vaarseizoen. De maanden en dagen die over blijven vult de schipper met het klussen aan zijn eigen boten en die van andere bootbezitters. Hij heeft van moeder natuur twee rechterhanden gekregen. Het repareren, schuren, schilderen, inbouwen van apparatuur is telkens weer een uitdaging. Sinds  2016 stelde hij al vele andere bootbezitters te vree.

Heb je een karwei waar je Hans voor in wilt huren neem dan contact op met Jolly AQua.


Hans heeft vanaf medio 2016 diverse kleine en grote bootkarweiopdrachten uitgevoerd door heel Nederland. Veelal in midden Nederland en Friesland.
Verschillende karweien staan in de planning.
Neem contact op Hans over jouw bootkarwei via formulier of info@jollyaqua.nl of 0628653832

Koop een boot en werk je dood…
Een bekend gezegde in Nederland.

Het lakken en repareren van mijn eerste zeilbootje.. Daar begon het mee 50 jaar geleden. Van mijn oma kreeg ik ‘n klein zeilsloepje met motor.. Tja wie repareert als je door het zeilen nauwelijks tijd hebt voor bijbaantjes? Mijn leven was op het water zijn..

Op naar de HTS voor scheepvaart in Amsterdam. Ik volgde scheepswerktuigkundige richting…..

Gesprekken met mijn kameraden gingen over.. Zeilen, boten, motoren, zwaarden, kielen, anti-foulling, lak, polyester… Met mijn praktijkervaring wil ik andere boot-eigenaren van dienst zijn.

Met mijn kennis en een doordachte aanpak kan ik helpen verstandige en veilige keuzes te maken.

Ik steek graag zelf de handen uit de mouw. Ik maak samen met opdrachtgever een plan van aanpak.

Zijn we het eens over de kosten, de uitvoering en het plan… dan aan de slag.

Ik wil dat mijn klant tevreden is over het resultaat.

 


Ik heb van moeder natuur twee rechterhanden gekregen en vind het repareren, schuren, schilderen, inbouwen van apparatuur telkens weer een uitdaging… De Gaviotta heb ik vanaf een kale schil helemaal zelf ontworpen ingebouwd. En later weer verbouwd.

De Iroquios MK II heb ik steeds zelf onderhouden op alles…. behalve de kussens, zeilen en het afdekzeil, dat liet ik aan de stoffeerder en de zeilenmaker  over.
De afgelopen 50 jaren heb ik mijn eigen boten met genoegen onderhouden, gerepareerd en gerenoveerd. Riet, mijn vader, zwager Andries, broer Nico en de kinderen hielpen en dachten mee als ze er tijd voor hadden. 

De Andromaque en Gaviotta zal ik zelf blijven onderhouden.

Ik werk graag op locatie en vind reizen geen probleem (hiervoor worden wel reiskosten in rekening gebracht).

Heb je onderhoud aan je boot of wil je iets verbouwen? Neem contact op met mij via het onderstaande formulier of bel me op 0628653832.

 

Hartelijke groeten,

Hans Buijs