Jolly AQua nieuwtjes  en de JollyAQuaMare lees je hier onder

Stuurboord klikken  om de laatste wereldnieuwtjes uit Nederland te volgen

Bakboord klikken                        Voor de actuele weersinformatie

* vul de plaatsnaam op de weeronline website rechtsboven aan in en je krijgt de verwachtingen

Stuurboord klikken 

 onder beide afbeeldingen zitten scheepvaartberichten

 Bakboord klikken

Actuele stand Volvo Ocean Race


Nov. 2017

Eind mei 2018 zeilt de Andromaque via de zuidkust van Noorwegen en westkust van Zweden naar Hou op Jutland, Denemarken. Begin juli verder naar Rügen. Welke wateren, plaatsen/plekken en natuur kun je ontmoeten op die tochten? Wat vond jij bijzonder?

Augustus 2017 zeilde we de indrukwekkende beboste witte kliffen van Rügen tegemoet vanuit Bornholm. We zagen dat de omgeving prachtig was om te wandelen. Hier komen we terug; spraken we af!

Lees meer »

Op Willemsoord en in de stad Den Helder vinden veel evenementen plaats. Naast de musea, watersport, theater en filmactiviteiten kun je wandelen en genieten van gezellige eetgelegenheden en barretjes. Laat weten wat jij beleeft in en rondom Willemsoord en Den Helder.

Dit weekend is de Traditionele Schepenbeurs plaats op Willemsoord. Slenteren langs de kades en nadien binnen lekker opwarmen.....

Lees meer »

De verzekering wilde een taxatie over de conditie van de Andromaque. We wilden een geschikte verzekering voor de gasten en het schip.

Vandaag precies tweejaar geleden met laag water, de Andromaque was droog gevallen, gingen we bij Olhaõ met de ferry naar Culatra in de Ria Formosa . Dit is het wadden gebied van de Algarve. Na enige kleine aanpassingen hebben we vanaf de koop in april 2016 duizenden NM met haar gezeild. Met een prima verzekering.

Lees meer »

Bootkarwei

Bootkarwei

10 nov. 2017 16:18

Buiten het vaarseizoen kunnen bootbezitters Hans inhuren voor een karwei

Hans is op de terugweg van een karwei in Appeltern. De bedrading en het bedieningspaneel verbeteren

Lees meer »

Naast de facebook pagina waar en afbeeldingen en video’s plaatsen, willen Jolly AQua blog gebruiken om gewoon ff iets te laten weten. Reacties zijn van harte welkom!

zo blog ik Riet vandaag voor ut eerst in m’n leven :):)

Lees meer »

Waar is de Andromaque nu?

 Door het AIS systeem aan boord van de Andromaque kun je zien waar ze is of te wel vaart. Dit kan zolang ze niet te ver uit de kust is. Buiten het vaarseizoen staat de AIS uit.

Jolly AQua Mare

PDF
2017 6 nieuwsbrief Jolly AQua
PDF [3.3 MB]
Download (1 download)
PDF
17 nov nieuwsbrief Jolly AQua
PDF [1.9 MB]
Download (1 download)
PDF
20175 nieuwsbrief Jolly AQua
PDF [1.3 MB]
Download (1 download)
PDF
20174nieuwsbriefJollyAQua (1)
PDF [414.4 KB]
Download (1 download)


Aan het einde van hun carriëre besloten Hans en Riet om nog meer te genieten van hobby. In 2015 besloten ze VOF Jolly Aqua op terichten. Meer informatie over Jolly AQua en haar werkwijze klikt hier onder