Onze Belevenissen & Natuur tot eind 2016

Jolly AQua heeft begin 2016 de Andromaque opgehaald in de Algarve.. We willen een beeld schetsen van de mooie plekken die we tegen gekomen zijn en het leven, de natuur die het water biedt.

Hier onder vind je een deel van onze afbeeldingen, videos.

Op onze facebook pagina vind je ook beelden vanaf  december 2015.


Tijdens onze reis van 2016

In mei voer de route van Bretagne via Kanaaleilanden, Guernsey en Alderney Naar  Isle of Wight en langs de zuidoost kust van Engeland. Vanauit Ramsgate oversteken naar eindpunt Blankeberge België. Er werd divers beeld materiaal geschoten om een promo filmpje te creeren. Hiernaast krijgt u een impressie van deze 14 daagse reis. 


In april zijn we naar Faro gevlogen.

Hier werden opgehaald door nederlandse kennissen en naar de Andromaque gebracht. Vanuit Fuzeta begonnen de zeilreizen van 2016. Het weer in Portugal begin mei was slecht. Ook rond de kanal eilanden was het regenachtig. De eerste dagen in Nedrland was er veel zeemist. Juni waren we op Oerol en in jli op het Lauwersmeer en het oostelijk wad. Als ligplaats kozen we uiteindelijk inaugustus 2016 Willemsoord, Den Helder.


Relaxed zeilen op het Marsdiep tussen Den Helder en Texel


Hier onder beelden van de reis die eind april startte in Fuseta, Algarve. Langs de Portugese kust, het Spaanse Galicia, golf van Biskaje naar Bretagne. Terug in Nederland werd er op het wad en vanuit Den Helder tientallen dagtochten gevaren. Dit leverde veel prachtige momenten op.

Groen water bij Cape de Vincence. Zeehondjes bij de Razende Bol. Zonnige Prinsentuin Leeuwarden. Een beschadigd zwaard in Bretagne.

Windstilte op Marsdiep. En bezochte steden als  Lissabon, Nazeré , Porto,  Brighton